Bezoek van An en Caroline - Anders zijn

Op donderdag 29 november kregen we bezoek van An en Caroline in onze klas. Caroline had ons de vorige weken al heel wat verteld over motorische handicaps. Maar An is een jonge vrouw die zelf motorisch gehandicapt is. We waren erg onder de indruk van haar verhaal.

Toen ze 14 jaar was hebben de dokters bij haar een hersentumor ontdekt. Na een tweede operatie was de tumor weg, maar An heeft nu problemen met haar evenwicht, ze kan moeilijker praten en ook haar handen werken niet zo goed mee.

We waren verwonderd. Een heel dappere vrouw !

Ze heeft ons op verschillende manieren laten ervaren dat het soms moeilijk is om dingen te doen als men motorisch gehandicapt is. Gelukkig was het voor ons maar een spel, maar nu kijken wij op een heel andere manier naar mensen met een motorische handicap ! Met respect !