Back to All Events

Eerste peuterkijkdag

visjes.jpg

Beste ouders,

Een school kiezen voor je kindje is een heel emotioneel moment. Je wil er zeker van zijn dat jouw zoon of dochter veilig en wel is, dat je met een gerust gemoed de poort achter je kan dichttrekken. Het doet een beetje pijn en het voelt een beetje onwennig, maar jouw kindje zal de eerste schoolstapjes zetten en dan is het zo belangrijk om als ouder vertrouwen te hebben in de keuze die je maakt.

Onze kleuterklasjes hebben allemaal een passende naam, zo noemen wij onze peuterklas “de visjesklas”. Op die manier zal je kleine spruit snel weten welk klasje zijn thuishaven is op onze school.

De visjesklas is een echt knus huisje waar de kindjes een aparte eetruimte, speelruimte én slaapkamer hebben. Zo kunnen ze na de middag een heerlijk dutje doen om nadien met volle energie terug te genieten van  leerrijke speel- en doemomenten.

Wij zouden het bijzonder leuk vinden mochten jullie eens komen kijken hoe alles reilt en zeilt op onze school, zodat ook jullie voelen dat wij een warme en hartelijke school zijn voor jullie lieve schat.

Op zaterdag 12 oktober  kunnen jullie even binnenlopen in de klas van

 10.00 u tot 12.00 u om te kijken hoe de Visjesklas eruit ziet!

Hopelijk mogen wij jullie verwelkomen!

Er ligt alvast een leuke attentie voor jouw kindje klaar!

Tot dan!                             

Earlier Event: March 30
Derde peuterkijkdag
Later Event: December 14
Tweede peuterkijkdag