Oct
7
to Oct 11

Bosklassen voor het vijfde en zesde leerjaar

Rochefort.jpg

Op maandag 7 oktober vertrekken onze leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar naar Rochefort op bosklassen. Ze bezoeken er de grotten van Lorette, gaan naar Malagne een archeologische site bezoeken en in de ruïne van het kasteel van Rochefort krijgen ze een rondleiding van een gids. Al deze educatieve uitstappen worden afgewisseld met fijne spelmomenten en doe-activiteiten.

View Event →

Aug
28
5:00 PM17:00

Ontpopdag

Iedereen is toch steeds benieuwd naar wat komen gaat : Hoe zal de klas eruit zien, wat vertelt onze juf of meester bij het begin van het schooljaar, zijn er nieuwe vrienden bij, hebben we spulletjes nodig voor de eerste dag,....


Daarom nodigen we jullie op woensdag 28 augustus tussen 17.00 u en 19.00 u uit om een kijkje te komen nemen in de nieuwe klas van je kind(eren). Je kan binnen- en buitenwandelen naar believen.


Deze dag vervangt niet ons jaarlijks infomoment. Dit gaat door op woensdag 4 september. Voor de kleuterschool om 18.30 u met aansluitend de algemene info om 19.30 u en voor de lagere school om 20.00 u waar het algemeen infomoment vooraf aan gaat.


View Event →
May
11
1:00 PM13:00

Schoolfeest

Gewoon Anders

Met spectaculair interactief optreden van Los del Sol.

Aanvang 15.00 u

Eind van de show : 17.00 u

Nadien nagenieten met de wereldkeuken :

  1. Afrikaans gerecht

  2. Aziatisch gerecht

  3. Europees gerecht

Randanimatie met wereldspelen, schminken, visput en springkastelen.

View Event →
Mar
30
10:00 AM10:00

Derde peuterkijkdag

Een school kiezen voor je kindje is een heel emotioneel moment. Je wil er zeker van zijn dat jouw zoon of dochter veilig en wel is, dat je met een gerust gemoed de poort achter je kan dichttrekken. Het doet een beetje pijn en het voelt een beetje onwennig, maar jouw kindje zal de eerste schoolstapjes zetten en dan is het zo belangrijk om als ouder vertrouwen te hebben in de keuze die je maakt.

Onze kleuterklasjes hebben allemaal een passende naam, zo noemen wij onze peuterklas “de visjesklas”. Op die manier zal je kleine spruit snel weten welk klasje zijn thuishaven is op onze school.

De visjesklas is een echt knus huisje waar de kindjes een aparte eetruimte, speelruimte én slaapkamer hebben. Zo kunnen ze na de middag een heerlijk dutje doen om nadien met volle energie terug te genieten van  leerrijke speel- en doemomenten.

Wij zouden het bijzonder leuk vinden mochten jullie eens komen kijken hoe alles reilt en zeilt op onze school, zodat ook jullie voelen dat wij een warme en hartelijke school zijn voor jullie lieve schat.

Op zaterdag 30 maart kunnen jullie even binnenlopen in de klas van

 10.00 u tot 12.00 u om te kijken hoe de Visjesklas eruit ziet!

Hopelijk mogen wij jullie verwelkomen!

Er ligt alvast een leuke attentie voor jouw kindje klaar!

visje.jpg
View Event →