Oct
7
to Oct 11

Bosklassen voor het vijfde en zesde leerjaar

Rochefort.jpg

Op maandag 7 oktober vertrekken onze leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar naar Rochefort op bosklassen. Ze bezoeken er de grotten van Lorette, gaan naar Malagne een archeologische site bezoeken en in de ruïne van het kasteel van Rochefort krijgen ze een rondleiding van een gids. Al deze educatieve uitstappen worden afgewisseld met fijne spelmomenten en doe-activiteiten.

View Event →
Aug
28
5:00 PM17:00

Ontpopdag

Iedereen is toch steeds benieuwd naar wat komen gaat : Hoe zal de klas eruit zien, wat vertelt onze juf of meester bij het begin van het schooljaar, zijn er nieuwe vrienden bij, hebben we spulletjes nodig voor de eerste dag,....


Daarom nodigen we jullie op woensdag 28 augustus tussen 17.00 u en 19.00 u uit om een kijkje te komen nemen in de nieuwe klas van je kind(eren). Je kan binnen- en buitenwandelen naar believen.


Deze dag vervangt niet ons jaarlijks infomoment. Dit gaat door op woensdag 4 september. Voor de kleuterschool om 18.30 u met aansluitend de algemene info om 19.30 u en voor de lagere school om 20.00 u waar het algemeen infomoment vooraf aan gaat.


View Event →
May
11
1:00 PM13:00

Schoolfeest

Gewoon Anders

Met spectaculair interactief optreden van Los del Sol.

Aanvang 15.00 u

Eind van de show : 17.00 u

Nadien nagenieten met de wereldkeuken :

  1. Afrikaans gerecht

  2. Aziatisch gerecht

  3. Europees gerecht

Randanimatie met wereldspelen, schminken, visput en springkastelen.

View Event →